Обществени сгради

Офисни и административни
Хотели
Други
Ние предлагаме проектиране на хотели, обществени и административни сгради
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ...

Фирма “Амфион” ЕООД разполага с висококвалифицирани професионалисти в сферата на архитектурната дейност, както и с богат опит в проектирането на различни по функционалност и предназначение сгради. В широкия спектър от услуги предлагани от дружеството влизат проектиране на хотели и проектиране на обществени сгради .

Когато става въпрос за проектиране на хотели, ние сме наясно, че се изправяме пред комплексна задача, която включва не само демонстрация на добрите практики в проектирането, но и добро познаване на световните тенденции в развитието на хотелиерството. Постоянното самоусървъшенстване на фирменото ни ноу-хау  ни дава възможност да реализираме качествено идеите на всички свои клиенти, независимо дали са избрали проектиране на хотели от традиционен тип или имат алтернативна концепция. Наша цел е във всеки проект да съчетаваме впечатляваща визия, отлична функционалност и добре премислена ергономика на пространството, както и хармонично вписване на сградата в заобикалящата я среда.

Друга услуга, която дружеството ни предлага е  проектиране на обществени сгради.  Сериозният опит, натрупан през годините, ни помага да изготвим проекти с интелигентен дизайн, който не прави компромис с нито една от важните функции на сградата. За всяко проектиране на административни сгради подхождаме с внимание към детайла и прилагаме подход на задълбочено проучване и анализ,  който да предложи иновативни архитектурни решения, които да спестят на клиентите времеви и финансов ресурс. Залагаме на реализирането на стилна и запомняща се визия - “Trade mark“, както и създаването на добре организирано и функционално пространство за една комфортна работна среда. 


Като една от първите фирми, регистрирани в бранша, “Амфион” ЕООД  има множество успешно реализирани проекти и спечелени отличия в най-престижните конкурси за архитектура в страната за проектиране на хотели и проектиране на обществени сгради  .

Дружеството ни може да предложи богато портфолио от архитектурни решения за проектиране на хотели и обществени сгради:

Проектиране на хотели от градски или ваканционен тип, спа и балнеолечебни хотели, апарт хотели,   както и хотели - част  многофункционални комплекси с различна функция.

Проектиране на обществени сгради с различно предназначение: Административни и корпоративни сгради, търговски центрове,  здравно-медицински заведения, училища и детски градини.

Разгледайте представените примери за проектиране на хотели и се свържете с нас за изготвяне на оферта за цялостен инвестиционен проект.