Комплекс Света София

Надолу

Комплекс Света София

Този обширен комплекс включва два луксозни хотела, модерен изложбен и конгресен център, най-големия в света закрит аквапарк, игрален център, голф игрище с 18 дупки, търговски център и казино, вдъхновено от Лас Вегас. В комплекс Света София сме заложили множество възможности за развлечения, съчетани с висококачествени хотелски услуги. Комбинацията между всичко това е уникална – не само за България, но и за цяла Европа.

Проектът включва бизнес център от висок клас, състоящ се от 32 офис блока, също така е предвидена жилищна част с 3 000 имота, състояща се от индивидуални вили и високи жилищни сгради. На територията на комплекса е предвидено да бъдат на разположение множество магазини, заведения за хранене, възможности за развлечения, както и в търговски център.

Симбиозата от ваканционен комплекс, жилищна зона и търговски център на територията на комплекс Света София вече получи официално признание от българското правителство като приоритетен инвестиционен проект. Това се случва за първи път в историята на страната през последните три десетилетия. Тази положителна подкрепа от страна на правителството на България е знак за огромния потенциал на проекта, да се превърне в най-впечатляващата и съвременна забележителност в района на София.