Allure Beach resort

Инвеститор: Алюр Инвест ЕООД
Разгъната площ: 6000 кв. м
Локация: Приморско
Статут: завършен

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

 

Allure Beach Resort е разположен на площ от 6000 кв. м. От едната му страна е лазурното море със своята златиста пясъчна ивица, а от другата- дъбова и букова гора, част от великолепието на Странджа.

Allure Beach Resort е изискан 4-звезден Apart Hotel с 206 бутикови студия, апартаменти и мезонети. Високите етажи на модерната сграда предлагат внушителна панорама и изумителни гледки. На разположение на собствениците на апартаменти и гости на хотела са ресторант, кафе, магазини,басейн. Комплексът разполага с подземен паркинг, елегантни фоайета, стилно лоби.

С шикозен силует Allure Beach Resort отговаря на всички съвременни тенденции за модерна новаторска визия. Обитателите и гостите имат уникалната възможност да се наслаждават на морските преживявания в луксозна и уютна обстановка. За ландшафт проекта е оползотворен почти целият терен на комплекса, давайки възможност за простор и свобода на движението. Атрактивна част от Allure Apart Hotel са басейнът с шатрите и шезлонгите около него, както и детският кът, специално оборудван за забавленията на малчуганите. За уютната атмосфера допринася и богатото озеленяване на комплекса.

Приоритет при изграждане на комплекса е оползотворяване на максимална полезна площ, както и запомняща се, оригинална архитектура с изчистени дизайнерски форми. Раздвижената и футуристична архитектура, нестандартните и провокиращи въображението форми, уникалните съчетания на цветове и материали при фасадните разработки, които изкушават погледа с лустро. Това са само част от отличителните белези на екстериора. Той е подчинен на цветовата схема на комплекса- топли, меки, нежни цветове, много зеленина и свежест.

Комплексът се отличава с изключително елегантен силует и собствен почерк. Максималната функционалност отговаря на всички изисквания за модерен начин на живот и развлекателна среда. Общите части допълват цялостната композиция с изчистени форми, елегантен дизайн и природосъобразен подбор на материали. Дизайнерски интериорни решения диктуват изпълнението им. Заложено е на луксозни, модерни, скъпи материали: гранит във входното фоайе, парапети от никел и стъкло, пана по стените, екстравагантни осветителни тела и много други съответстващи екстри.

Още с влизането си гостите са посрещнати в стилно, шикозно фоайе, аранжирано с мека мебел и бароков полилей. За проекта на Allure Beach Resort е избегнат традиционният вид на рецепция, който е заменен с дълга дизайнерска маса, зад която има кристални огледала и стена от бял плат, който е декориран посредством меко осветление. Проектите за интериор на апартаментите са издържани в същите цветови гами,като в същото време е заложено на тяхната функционалност.

Комплексът се състои от 206 апартамента, вариращи в квадратури и изложения от малки компактни студия до едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти и разкошни мезонети по последните етажи.

Обща квадратура в цялата сграда – 16 153.28 кв.м. и 2 436.58 кв.м. открити покрив тераси

15 търговски обекта на партера и ресторант с обща квадратура – 1 295.47 кв.м.

103 паркоместа в сутерен с обща квадратура 2 645.75 кв.м.

Обектът разполага с две конферентни зали: голяма и малка, с възможност за провеждане на конферентни заседания. Офисът е снабден със специално звукоизолирано помещение за провеждане на видео разговори. Съчетанието от материали и многото естествена светлина в пространството създават усещането за уют и топлина в работната обстановка.