Амфион спечели „Най-иновативно студио за архитектурен дизайн 2023 – България“

Надолу

Щастливи сме да съобщим, че Амфион беше признат за „Най-иновативно студио за архитектурен дизайн 2023 – България“ на престижните годишни награди за архитектура, организирани от списание BUILD, водещ глас за строителство и имоти на британските пазари. Тези награди подчертават и отбелязват изключителна работа в архитектурната индустрия.

Това признание е свидетелство за нашия ангажимент към иновациите, креативността и постоянните ни усилия да предефинираме границите на архитектурния дизайн. Виждаме тази награда не само като признание за нашата минала работа, но и като насърчение да продължим да изследваме и да надскачаме границите на възможното в архитектурния дизайн.

Този успех не би бил възможен без доверието и подкрепата на нашите клиенти, както и отдадеността и упоритата работа на нашия невероятен екип. Ние сме развълнувани от това, което крие бъдещето, и ще продължим стремежа си към съвършенство в дизайна и иновации, за да създадем архитектурни решения, които издържат изпитанието на времето и имат положително въздействие върху нашето общество.

Бихме искали да изразим нашата благодарност на списание BUILD за тази изключителна чест и нашите поздравления за всички останали заслужили победители.