Апартхотел Venti Club

Надолу
Локация
с. Лозенец
Категория

Хотели

Площ
1 000 кв.м
Статус
Завършен
Клиент
Venti Ltd

АПАРТХОТЕЛ VENTI CLUB

Разположен в очарователното село Лозенец на българското Черноморие, апартхотел Venti Club предлага идилично убежище за любителите на морето и водните спортове. Тази модерна сграда разполага с 20 обзаведени апартамента, проектирани за краткосрочни наеми.

В сърцето на Venti Club е силното желание да се насърчи чувството за общност сред онези, които споделят дълбока любов към морето и предпочитание към удобствата на дома. Всеки апартамент е проектиран така, че да предлага хармонична комбинация от комфорт и функционалност, включващ напълно оборудван кухненски бокс, просторна спалня и удобна всекидневна. Всеки апартамент разполага със собствена тераса, обзаведена с маса и столове, идеална за потапяне в живописните гледки.

Екстериорът на Venti Club е архитектурно хармоничен със заобикалящата го среда, въплъщавайки нежно същността на черноморското селище. Фасадата му е украсена с дървени елементи, допринасящи за изчистената му съвременна естетика.

Внимателно поддържаната градина е пищен оазис на спокойствието, предлагащ на жителите идеалното място за почивка. Хамаци, шезлонги и чадъри са разпръснати навсякъде, приканвайки моменти на почивка под топлото слънце, докато искрящият басейн служи като освежаващо убежище в горещите летни дни.