Жилищен комплекс Edelweiss 3 – секция Д

Надолу
Локация
ж.к. Бояна, гр.София
Категория

Жилищни сгради

Площ
1 600 кв.м
Статус
Завършен
Клиент
Еделвайс 3 - Бояна

Жилищен комплекс Edelweiss 3 - секция Д

Разположен в квартал Бояна, жилищният комплекс Еделвайс 3 се простира върху над 13 000 дка площ и предлага на обитателите си перфектни условия за спокоен живот в столицата. Секция Д, пететажна сграда с мансарден етаж и подземен паркинг, включва шест надземни нива с апартаменти и ателиета, съчетаващи изисканост и модерност с естествената красота на района. Проектирана с най-голямо внимание към детайла, сградата е в перфектна хармония с вече изградените секции А, Б, В и Г.

На партерния етаж са разположени входно преддверие, офис със самостоятелен външен вход и вертикален комуникационен възел, включващ асансьор и стълбище, проектирани за достъпност. Всяко жилище е внимателно планирано, за да осигури функционални, просторни жилищни пространства и открити площи, осигуряващи луксозен начин на живот на своите обитатели.

Цялостният силует на сградата е повлиян от функционално-планировъчната концепция и действащите в района конструктивни показатели. Терасовидният обем на мансардния етаж, слънцезащитните козирки и монтажните перголи разнообразяват профила на сградата.

Комплексът разполага с красиво озеленена територия, предлагаща на обитателите перфектния баланс между градско удобство и спокойно уединение. Зелените площи и алеите приканват към отдих и спокойни разходки, докато подземният паркинг осигурява среда без безпорядък.

Секция Д на комплекс Еделвайс 3 комбинира изискано живеене с елегантен дизайн, качествено строителство и първокласна локация. Обитателите могат да се насладят на комфортна и спокойна атмосфера на място, което безпроблемно съчетава стил, внимание към детайла и хармонична среда.