Комплекс от еднофамилни жилищни сгради

Надолу
Локация
в.з. Милкова кория, гр. София
Категория

Жилищни сгради

Площ
340 кв.м (на къща)
Статус
Техническа разработка
Клиент
GK Commerce

Комплекс от еднофамилни жилищни сгради

Комплексът се състои от седем къщи, сгушени в подножието на Витоша. Отразявайки очарованието на алпийските хижи, всеки дом е пример за безпроблемната интеграция на естетика и модерен живот.

Изработени от местно дърво и камък, всеки от тези триетажни домове се простира на 340 квадратни метра, като всяка къща включва подземен гараж за безпроблемно паркиране. Всяка резиденция е внимателно проектирана да въплъщава спокойствие, комфорт и елегантност. 

На приземния етаж има гостоприемно антре, кабинет за хората, работещи от дома, и просторна всекидневна зона, където семействата могат да се събират, вечерят и създават спомени. На втория етаж се намират три спални, две от които разполагат със самостоятелни бани и дрешници. Галерия с изглед към всекидневната добавя нотка на изтънченост. Всяка къща разполага и с използваем подпокривен етаж, който включва просторна спалня, баня, дрешник и вторична всекидневна зона, идеална за отдих или забавление. За ценителите на виното, всяка къща е оборудвана със специално избено пространство.

Отвън частните дворове предлагат интимно пространство за релакс, потапяйки обитателите в спокойствието на природата. Комплексът предлага убежище от шума на града, което го прави идиличен дом за семейства, търсещи комбинация от спокойствие и удобство.