Магазин Delirium

Надолу
Локация
Paradise center, гр. София
Категория

Интериори

Площ
175 кв.м
Статус
Завършен
Клиент
Delirium

Магазин Delirium

Проектиран с мисията да предлага висококачествено обслужване и усещане за ексклузивност, интериорният дизайн елегантно улавя същността на бутика. Концепцията на този дизайн се корени в сливането на лукс и функционалност. Отличителната индивидуалност на всяка марка оживява в Delirium, чрез внимателно прдбраните мебели, цветове и осветление. Декорът носи излъчване на изтънченост, оцветен в палитра от бели, черни и златни тонове, които олицетворяват лукса и финеса.

Всички мебели са подбрани, за да се допълват взаимно, създавайки хармонична естетика, която подобрява цялостното пазаруване. В центъра е обслужващ бар, който кани гостите да се отпуснат с чаша кафе или чай, докато се възползват от експертните съвети на специалистите в Delirium.

Осветлението, ключов елемент в този дизайн, е постигнато с лампи Tulip Round Pendant, проектирани от Marc Sadler. Техните деликатни силуети, наподобяващи лалета, добавят нотка изтънченост и елегантно светлинно решение, което допълнително подчертава луксозната атмосфера на бутика.

Заедно елементите на дизайна създават вълшебна среда за любителите на красотата, представяйки ангажимента на Delirium за предоставяне на персонализирано и луксозно пазаруване от най-високо ниво.