Търговски комплекс Smart City

Надолу
Локация
ж.к. Младост, гр.София
Категория

Обществени сгради

Площ
10 000 кв.м.
Статус
Завършен
Клиент
Interlease
Награди
2012

Национален конкурс “Сграда на годината” – Награда в категория “Търговски сгради”

Търговски комплекс Smart City

Проектирана като пример за градската изтънченост, този проект представя многофункционална сграда, предлагаща разнообразна гама от обществени услуги, включително фитнес център, аптека, ресторанти, банка и най-съвременни административни офиси, всички с централен достъп от оживения булевард Александър Малинов.

Сутеренното ниво е проектирано като уелнес зона, помещаващо обширен фитнес център с просторна фитнес зала и зала за аеробика. Включени са също съблекални, душове и съоръжения за поддръжка.

Основното ниво на сградата впечатлява с просторното си приемно фоайе, предлагащо топла и приветлива атмосфера. Това ниво е център на дейност, включващ гурме ресторант с поддържащи съоръжения. Допълнителните услуги на това ниво включват аптека и банков офис, всяка от които е допълнена със съответните удобства и достъпна през собствен отделен вход.

Първият етаж помещава учебна стая, оборудвана със заседателна зала, функционална кухня и стая за поддръжка.

На втория етаж, сградата разширява своя функционален обхват с множество административни пространства. Те включват професионално проектирани приемни, кол център, специализирани офиси за лизингово финансиране и управление на риска, отдел човешки ресурси, финансов отдел и офиси за вътрешен одит и оперативна дейност.

На последния етаж се помещава банков офис, оборудван с кухня. На този етаж се помещават и отделът за управление, правни офиси и ИТ отдел.