Хотел Abrazo

Надолу
Локация
ж.к. Възраждане, гр. София
Категория

Хотели

Площ
1 400 кв.м
Статус
Завършен
Клиент
ION Invest

Хотел Abrazo

Разположен в оживения квартал “Възраждане”, в сърцето на София, хотел Abrazo елегантно допълва силуета на града, като същевременно отразява богатия архитектурен гоблен на София. Проектът съчетава очарованието на традиционното майсторство със съвременни архитектурни елементи, създавайки забележителен градски хотел, който свързва миналото и бъдещето.

Изграден основно от тухли и еталбонд, екстериорът на хотела показва хармонична комбинация от модерност и традиция. Истинската изобретателност на дизайна обаче се крие в адаптирането му към компактния градски парцел. Използването на хидравлична платформа позволява достъп на автомобил до сутеренното ниво, интелигентно решение, което увеличава максимално използването на пространството, като същевременно запазва естетиката.

Разположен на осем нива – сутерен, партер и шест етажа – хотел Abrazo предоставя луксозно изживяване на своите гости с 21 изискани стаи, разположени на горните етажи. Приземният етаж посреща гостите с привлекателно фоайе, включващо рецепция и стая за багаж, което води до уютен лоби бар и ресторант, който може да побере 40 посетители. Подземното ниво е предназначено за уелнес и функционалност, като разполага с фитнес зала, сауна, зона за релакс, кухня за ресторанта и помощни и технически помещения.