Хотел North Star

Надолу
Локация
кв. "Кръстова вада", гр. София
Категория

Интериори

Хотели

Площ
3 950 кв.м
Статус
Строеж
Клиент
Star City

Хотел North Star

Разположен в близост до две от най-големите болници в града, хотел North Star предоставя комфортно настаняване в уютна атмосфера за семейства, пътуващи до столицата за медицинска помощ. 

Идеята зад интериорния дизайн е да се създаде съвременно пространство, което е отворено и обширно, като същевременно запазва усещането за комфорт и топлина. Всеки елемент е внимателно подбран, за да осигури усещане за познатост и уют на гостите по време на престоя им.

Дизайнът се характеризира с едноцветна палитра, която създава успокояваща, визуално хармонична основа за вътрешните пространства. Този неутрален фон е обогатен от обмислени акценти в синьо, цвят, който предизвиква спокойствие и яснота. Резултатът е светло и приветливо вътрешно пространство, предлагащо оазис на спокойствие за тези, които се справят с предизвикателни обстоятелства.

Проектът обхваща широка гама от пространства в рамките на хотела. Всичките 65 хотелски стаи са проектирани с една и съща философия, разширявайки спокойната естетика, за да се създаде лично убежище за всеки гост. Просторните коридори са представени в една и съща палитра, безпроблемно свързвайки различните части на хотела. Фоайето на рецепцията, лоби барът и ресторантът са проектирани като общи пространства, където гостите могат да се отпуснат и да общуват. Тези помещения са създадени да служат като привлекателни зони, които усилват същността на комфорта и гостоприемството, олицетворени от хотел North Star.