Надолу
Локация
ж.к. Изток, гр. София
Категория

Жилищни сгради

Площ
3 000 кв.м
Статус
Завършен
Клиент
AXXE Capital
Награди
2022

Национален конкурс “Сграда на годината” – Номинация в категория “Жилищни сгради до 5 000 кв.м РЗП”

GB4 Residence

GB4 е първата жилищна сграда в премиум сегмента, част от инвестиционният бранд на AXXE Capital. Сградата се намира в кв. Изток в непосредствена близост до Борисовата градина.

Тази бутикова седеметажна сграда разполага с две подземни нива, включващи гараж, обслужван от автомобилен асансьор. Само с осем ексклузивни апартамента и 21 паркоместа, жителите се радват на несравним комфорт и удобство. Всеки апартамент се предлага със съотношение 2,6 паркомясто, заедно със станция за зареждане на електрически превозни средства.

Дизайн философията зад GB4 набляга на просторен, ефирен интериор и максимално излагане на естествена светлина. Основните силни страни на проекта се крият в неговата модерна интерпретация на контекстуална архитектура, която е в хармония с околната среда. Фасадата е в топли, тъмни тонове, допълващи цветовета на съседния парк.

В конструкцията на сградата са използвани високотехнологичи и иновативни методи, водещи до структура с удивителен органичен вид, минимални нужди от поддръжка и намален въглероден отпечатък. GB4 поставя нов стандарт за изискан, устойчив живот на първокласния жилищен пазар.