Gloria Palace Residence

Надолу
Локация
ж.к. Горна баня, гр. София
Категория

Жилищни сгради

Площ
13 000 кв.м
Статус
Строителство
Клиент
AXXE Capital

Gloria Palace Residence

Сгушен в подножието на Витоша, Gloria Palace Residence се намира в квартал Горна баня, един от най-чистите райони на София, известен с лековитите си минерални извори и чист въздух. През последните години Горна Баня претърпя бързо развитие на инфраструктурата, с нови спирки на метрото и разширение на околовръстен път, което подобрява свързаността с останалата част на града.

Gloria Palace Residence е луксозен и модерен жилищен комплекс, който съчетава изтънчената архитектура с красотата на природата. Като част от Дипломатическия клуб в Горна Баня, комплексът предлага изключително персонално обслужване и съвременни удобства, което го прави идеалното място за тези, които търсят хармонично съчетание на модерен живот и спокойна среда.

Състои се от шест сгради с общо 99 апартамента, Gloria Palace Residence предоставя на своите жители лукса на уединение, спокойствие и чист въздух, далеч от оживения град. Апартаментите с площ от 95 кв.м до над 240 кв.м, разполагат предимно с четири стаи, което ги прави перфектни за семейства с деца или млади двойки, които започват своя път към създаването на уютен и комфортен дом.

Дизайнът на прозорците позволява изобилие от естествена светлина, създавайки просторна атмосфера, която органично интегрира заобикалящата природа в интериора, като същевременно предлага хипнотизираща гледка към София и Витоша. Жителите могат да се насладят на множество удобства, включително СПА център, тенис кортове, ресторант, озеленени алеи за разходка, детски площадки, открит басейн, паркинг и лаундж клуб, които осигуряват несравнимо качество на живот в един от най-красивите и зелени квартали на София.