Royal Park Residence

Надолу
Локация
ж.к. Гърдова глава, гр.София
Категория

Жилищни сгради

Площ
1 400 кв.м. (на сграда)
Статус
Завършен
Клиент
Boyana Dream Residence
Награди
2015

Български архитектурни награди – Номинация

Royal Park Residence

Royal Park Residence, изящен жилищен комплекс от затворен тип, е прецизно проектиран за тези, които ценят персонализирания подход и изключителното внимание към детайла. Разположен на естествен хълм в полите на Витоша, комплексът е с югоизточно изложение и панорамна гледка към София и планината.

Разположен върху 15 000 кв.м, с 12 000 кв.м озеленени площи, комплексът разполага с подземен паркинг и транспортна инфраструктура. В седем хармонично проектирани сгради се помещават просторни апартаменти и панорамни мезонети, предлагащи спиращи дъха гледки и оптимално уединение. Сградите са разположени и ориентирани така, че да е гарантирано нулево засенчване за всяка една от тях. Поради естествената денивелация на терена всяка сграда има пряка видимост на изток, към прилежащия парк, на юг, към Витоша и на север, към София.

Всяка от седемте сгради отговаря на всички съвременни изисквания за модерен и елегантен дизайн с чистите си линии и форми, подобни на скулптурна композиция, експонирана в паркова среда.

Комплексът предлага спокоен начин на живот сред буйна гора, пълна с градински пътеки, панорамни платформи и беседки. Западната и южната част предлагат пешеходни зони, тревисти площи, детска площадка и места за почивка, осигуряващи среда за семействата да се свържат с природата.

Royal Park Residence олицетворява сливането на елегантен дизайн и разнообразно озеленяване, насърчавайки усещането за хармония и комфорт.