Надолу
Локация
ж.к. Хаджи Димитър, гр.София
Категория

Обществени сгради

Площ
600 кв.м.
Статус
Завършен
Клиент
САНЕВИАН

Казино Efbet

Разположена на улица “Макгахан”, сградата може да се похвали с удивителна комбинация от форма и функция. Разположена на три надземни нива и сутерен, конструкцията е монолитна стоманобетонна с вътрешни зидани преградни стени и външни зидани и стоманобетонови ограждащи стени. Дизайнът на сградата включва плосък покрив с иновативна вътрешна система за отводняване на дъждовна вода.

В сутерена на сградата се помещават зала за игри, бар и основни помощни помещения. Залата побира комфортно 24 седящи места и 4 души персонал. На приземния етаж има уютно фоайе, зала за игри с 23 седящи места и място за 2 души персонал и каса. На втория етаж има още един бар и зала за игри с 32 седящи места и 4 души персонал. Третият етаж е предназначен за инсталациите на сградата и осигурява достъп чрез вътрешно стълбище и външни метални стълби.

Екстериорът на сградата представя съвременна естетика с чисти, обемни форми, облечени в тъмни, устойчиви на атмосферни влияния композитни панели. Внимателно проектираните светлинни акценти подобряват фасадата, като допринасят за нейната цялостна привлекателност.