Медико-дентален център

Надолу
Локация
Околовръстен път, гр. София
Категория

Здравеопазване

Обществени сгради

Площ
1 000 кв.м
Статус
Техническа разработка
Клиент
ION Properties

Медико-дентален център

Тази модерна четириетажна сграда хармонично съчетава форма и функция, за да осигури на постеителите си комфорт и висококачествено обслужване в един съвременен медико-дентален център.

Когато наближите сгрдата, ще бъдете посрещнати от съвременна фасада с чисти обемни форми. Екстериорът се отличава с бяла минерална мазилка, облицовка от еталбонд и слънцезащитни козирки. Окачена фасада от структурно стъкло обхваща цялата северна страна на сградата.

При влизане в просторното фоайе ще намерите приветлива зона за регистрация и чакалня, водеща до клинична лаборатория, оборудвана за вземане на проби и изследвания. Приземният етаж разполага и с търговско помещение. На първия и втория етаж са разположени стоматологичен и алергологичен кабинети, към всеки от които има прилежаща манипулационна. Допълнително има отделна манипулационна и склад за инвентар и консумативи. На последния етаж са разположени кабинети по неврология и кардиология, както и още една самостоятелна манипулационна зала.

В цялата сграда интериорният дизайн отразява модерния екстериор, с пленителна комбинация от бели еталбондови елементи и тъмна дограма в цвят антрацит. Южната и източната фасада се отличават с вертикални прорези, украсени със сива минерална мазилка, засилваща характера на сградата.

Този модерен медико-дентален център е проектиран да предостави комфортно изживяване, предоставяйки на пациентите най-съвременни съоръжения и хармонична среда, всичко това в рамките на различно и запомнящо се архитектурно пространство.