Медицински център Марковс

Надолу
Локация
ж.к. Стрелбище, гр. София
Категория

Здравеопазване

Обществени сгради

Площ
2 000 кв.м
Статус
Завършен
Клиент
Марковс Инвест

Медицински център Марковс

Медицинският център се помещава в съвременна сграда, която предлага хармонично съчетание на функционалност и естетика. Това модерно медицинско заведение, специализирано в акушерството и гинекологията, е предназначено да поеме до 50 души. 

Входът на сградата води директно към просторно и приветливо фоайе. Във фоайето има рецепция, добре заредена аптека със склад и удобна чакалня. Достъпността е от първостепенно значение, с множество входни точки. За удобство в сутерена е разположен и подземен паркинг.

Клиниката се простира на седем надземни етажа и едно подземно ниво, включващи широк набор от диагностични и консултативни кабинети, манипулационни зали и помещения за краткосрочно наблюдение и лечение. 

Изградена с монолитна, стоманобетонна конструкция, сградата се отличава със съвременен архитектурен облик в уникален обем. Сива минерална мазилка украсява цокъла и таванските етажи, а окачена фасада акцентира върху стълбищната клетка. Вентилируема фасада от еталбонд краси четирите страни от първия до четвъртия етаж, а прозорците са с издръжлива PVC дограма.

Вътре в клиниката са използвани съвременни материали, включително гранитогрес, теракот и хомогенни, износоустойчиви, антибактериални и антистатични PVC настилки. Това иновативно медицинско заведение по акушерство и гинекология обещава изключителни грижи в изискана и вдъхновяваща среда.